Info & Contact

Reserveren

Om uw vakantie bij ons te boeken, vragen wij om de helft van het totaalbedrag van uw verblijf ten laatste één week na reservatie over te schrijven. De andere helft graag één maand voor aankomst.

Indien uw verblijf korter is dan één week, vragen wij u om het totaalbedrag over te schrijven.

Alle extra’s zoals avondeten, gewenste picknickmanden, wasjes draaien en ander gezelligs worden één dag voor vertrek cash afgerekend.

Bij annulatie wordt het voorschot enkel terugbetaald als wij de door jullie geannuleerde periode terug een boeking hebben.

Indien u na reservatie of tijdens uw vakantie bij ons, uw verblijf bij ons wenst in te korten, betalen wij niets terug.

Aankomst en vervoer

De vlucht

Afhankelijk van uw vakantieplanning en -wensen vliegt u naar Lissabon of Porto.  De luchthaven van Porto is op anderhalf uur rijden. Vanuit Lissabon rekent u toch best op drie uur.

Wij hebben geen vaste aankomst- en vertrekdag.  Zo kunnen onze gasten de voordeligste vlucht kiezen.

Auto huren/afhalen aan de luchthaven

U huurt het best op tijd en vanuit België een auto om tot bij ons te geraken en de omgeving te verkennen.

Huur iets eenvoudig en laat u geen opties of opwaardering tegen betaling aansmeren. Check bij ontvangst van de auto of de benzinetank vol is en vraag wat er getankt moet worden : diesel (gasoléo) of benzine (gasolina).

Neem indien mogelijk je eigen GPS mee en vergeet je VISA kaart niet.

Routebeschrijving Porto luchthaven tot bij ons

Vanaf de luchthaven Porto/Matosinhos blijven volgen.  Dan Lisboa/Porto A1. Dit ongeveer een uur blijven volgen.  Dan IP3 Coimbra/Viseu, rechtse afslag nemen.  IP3 blijven volgen Penacova/Guarda/Covilhâ.  

Dan IC6 Arganil/Oliveira do Hospital, rechtse afslag nemen. Na ongeveer 20 minuten, afslag 6 Arganil nemen. Daarna op het rondpunt de DERDE afslag, N17 Tábua nemen.  Na wat bochten steeds rechtdoor. Voorbij benzinepomp Galp rechtdoor.  Dan aan LINKERKANT bordje Castanheira! 

Hier afslaan en asfaltweg volgen tot na grote bocht naar rechts op het einde van ons dorp en dan zie je ons huis!

GPS : 40°18.003°8°03.503° volgen.

Met de bus tot bij ons

Indien je geen auto wenst te huren, geraak je goedkoop en middels één overstap ook vlot met de bus van Rede Espressos tot aan ons dorp.

Onder de luchthaven van Porto neemt u de metro tot de halte Campo de 24 de Agosto.  Vervolgens loopt u naar het busstation van Rede Espressos vlakbij.

Hier koopt u een ticket naar Catraia de Mouronho. Dit is de halte aan het begin van ons dorp.

De bus maakt een stop in Coimbra waar u overstapt op de bus naar Catraia de Mouronho. Hier halen wij u op het afgesproken uur op om naar ons huis te rijden.
Als u met de bus komt, hou dan rekening met het uur van uw terugvlucht en het bus uurrooster! Soms is het aangeraden om de laatste nacht in Porto door te brengen.

Adres : Campo 24 de Agosto 125, 4300-096 Porto

Metrohalte : 24 de Agosto

Uurrooster Porto / Catraia de Mouronho : 7.15 / 10.15 – 12.00 / 14.15 – 16.30 / 19.00

PRIJS : tussen de 7,00 euro en 13,20 euro

Met de taxi tot bij ons

Een iets duurdere maar zeer comfortabele optie is onze taximan Miguel.

Hij wacht op u aan de gate en zet u af voor onze deur.

PRIJS : 150 euro voor een gewone taxi, 4 personen. 170 euro voor het busje, 7 personen.

Wij wonen aan de rand van een bos en redelijk afgelegen dus indien u de prachtige diversiteit van onze omgeving wil verkennen, raden wij het huren van een auto echt aan.  Als u daarentegen een week wil soezen en lezen aan het zwembad en compleet tot rust wenst te komen, kan u beter met de bus komen of de taxi nemen.