Het grote huis

Ons grote huis is een volledig opnieuw gebouwde boerderij met een ommuurde binnenplaats. Het huis bevindt zich aan de rand van een bos en is bijna helemaal omringd door een grote tuin met olijf-  en sinaasappelbomen.

Aan de voorkant van ons huis bevindt zich het zwembad en achteraan onze moestuin, waar we in volle zomer al onze groenten en kruiden oogsten.

De oude stallen op de gelijkvloerse verdieping zijn nu onze zeer ruime en zonnige woonkamer, keuken en inkomhal.

Op de verdieping waar men vroeger sliep, lekker warm boven de stallen, hebben wij ook ons logement ondergebracht : 2 suites en 3 kamers.

De Grote Suite is een zeer ruime en zonnige tweepersoonskamer ingericht met vintage meubelen en eigengemaakte exemplaren.  Door de vele ramen kijkt men uit op de moestuin, het zwembad en het bos.
Er is een gezellig salon en een eettafel met stoelen.

De badkamer is voorzien van een lavabo, bad, douche en toilet.
Op verzoek kunnen er twee extra bedden bijgeplaatst worden. Dit maakt deze kamer ideaal voor een gezin met jonge kinderen.
PRIJS : 80 euro per nacht/560 euro per week. Extra bed : 10 euro per nacht/70 euro per week.

De Kleine Suite is een grote tweepersoonskamer en ligt aan een knus en gezellig terras. Hier heeft men zicht op de omliggende landerijen en zijn olijfbomen. 
De badkamer is voorzien van een lavabo, douche en toilet. 
Op verzoek kan er één extra bed bijgeplaatst worden.
PRIJS : 70 euro per nacht/490 euro per week. Extra bed : 10 euro per nacht/70 euro per week.

De drie kamers beschikken allen over 2 éénpersoonsbedden en een lavabo.  Deze kamers delen een badkamer.
PRIJS : 50 euro per nacht/350 euro per week.

Alle kamers zijn zo ingericht dat onze gasten optimaal van rust en intimiteit kunnen genieten. Ze hebben allen een open zicht op de omliggende natuur en baadden in het natuurlijk licht.

Op de ommuurde binnenplaats is er een gezellige en goed uitgeruste buitenkeuken. Deze is voorzien van alle basisproducten.
Hier kunnen onze gasten op eigen tempo en naar believen zichzelf van lekkers voorzien.

Deze diashow vereist JavaScript.